930 x122 grota rece

creșă

Pitești. Educatoare condamnată de instanță! Fapte scandaloase la cresă

Pitești. Educatoare condamnată de instanță! Fapte scandaloase la cresă

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Primăria Pitești a transmis astăzi o informare referitoare la decizia Curții de Apel în cazul educatoarei de la Creșa nr. 6 din Pitești.

Vă amintim, în 2022, o educatoare a fost reținută. Ar fi agresat copii la creșă.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Informații pe marginea subiectului AICI și AICI.

„Pe data de 30.01.2024, Curtea de Apel Pitești s-a pronunțat definitiv în cazul educatoarei care, în luna aprilie a anului 2022, a agresat trei copii care frecventau Creșa nr. 6 Trivale.

Educatoare condamnată de instanță! Fapte scandaloase la cresă

La momentul respectiv, conducerea instituției s-a autosesizat, pe cale administrativă.

Și a anunțat organele competente, care au demarat cercetarea penală, în baza căreia a fost suspendat contractul de muncă al educatorului.

Conform hotărârii definitive a Curții de Apel, cadrul didactic a fost condamnat la 2,7 ani cu suspendare, pentru 4 ani fiindu-i interzis dreptul de a desfășura activități cu copiii din învățământul antepreșcolar, preșcolar și primar, plus alte obligații de probațiune.

La momentul comunicării oficiale a hotărârii de către Curtea de Apel Pitești către Creșa Pitești, în baza prevederilor legale, se va proceda la încetarea contractului de muncă al educatorului”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90