930×122 CAPRA 5

must

Festivalul așteptat de mii de piteșteni

Festivalul așteptat de mii de piteșteni

Citiți și: Primarul, salariu de „baștan” într-o localitate minoră din Argeș! Aproape 2000 €

Tradiția se păstrează în orașul nostru. Și roadele anotimpului vor fi expuse timp de aproape doua săptămâni în centrul Piteștiului.

Citește și: Pitești. Curs de make-up profesional basic-deluxe

Citiți și: Anunțul pe care-l aștepta toată LUMEA! Acum s-a decis!

Pregătiri

Primăria organizează o nouă ediție a târgului urban intitulat sugestiv ,,Toamna piteșteană”. Deja au fost amplasate câteva ,,căsuțe” din lemn în marginea Pieței Milea.

Citește și: Exclusiv. Se dizolvă organizația PSD Mioveni? Ce spune șeful PSD Argeș

Festivalul așteptat de mii de piteșteni

În linie dreaptă

Citește și: Un val de aer polar lovește România! Temperaturi minime de -5 grade!

S-a intrat în linie dreaptă cu lucrările de amenajare. Echipele Serviciului de Exploatare Patrimoniu din subordinea Primăriei, au fost în acțiune.

Calitate

Citește și: Pitești. Amenințată cu un cuțit în Piața Războieni. Ce spune Poliția

Producătorii își vor expune produsele agroalimentare începând cu 12 octombrie. Fiecare va aduce tot ce are mai bun. Spre bucuria oamenilor care vor avea de unde alege fructe și legume.

Citește și: Amendă uriașă dacă elevii lipsesc fără motiv serios de la școală!

Nu va lipsi deliciosul must. Licoarea la care, în fiecare toamnă, piteștenii au stat la rând. Și orice trecător prin Piața V. Milea va fi ,,afectat”. Ispitit vizual și chinuit de papilele gustative.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

5 comentarii

  • George spune:

    Fac parte din generatia care „a prins” piata centrală a Pitestiului practic chiar… in actuala piața Milea… unde orașul târg… avea absolut toate cele necesare… de la pătrunjel la… Hala de peste. Exact in locul actualei „Case albe”… trona la fel de impozant… Hala de carne… Treptat, s-a început modernizarea orașului… si s-au trasat străzi mai largi… ca să vezi… Teatrul Davila de la… Casă albă, dar, tooot la „coada vacii” tragem… Degeaba s-a construit un Hotel emblemă… Muntenia… care împreună cu mag.Trivale schimbase din temelii imaginea orașul târg… L-am înstrăinat pe mai nimic unor interlopi care parchează remorci de tir cu poze in plin centru… ca la un bâlci sătesc de prost gust. Da, a sosit toamna… cu tot „cortegiul” ei de fructe si legume… O sa o sărbătorim cu aceeași „negustori” ce sunt primii clienți de ora 5… ai depozitului „en gross”… pe lângă care se mai strecoară ici, colea cate-un propietar de teasc… care „da bine”… Sunt dintre cei care tot anul vind vin… de casă… din 3-4 butoaie de p.v.c… Și se mai aciuează vânzătorii de mici… cu grătare… cozonac secuiesc… samburi de nuca de Vaslui… E bine ?!

  • Pavel spune:

    câtă dreptate ai ” George „… dar nu se vor schimba lucrurile….cam așa vor rămâne multa vreme …din păcate…

  • Cris spune:

    Ce vremuri ! Rustic,traditional,pitoresc,util ,sanatos…Am vazut ceva poze odata.Acum daca vrei un tuci gasesti de Ucraina sau Belarus la Argintex,la pret dublu fata de unul care se facea odata si la noi…Olarit si portelan ?Made in China !Atata stie mafia PSD ,comert,adica samsari…Daca de mici nu invata nimic la scoala(multumim Invatamantului romanesc ,degeaba si pe bani multi),ce sa faca altceva cand sunt mari decat sa dea din gura(sa minta adica,ca activistii de partid facuti pe vremuri din prostii si lenesii satului printi la oras,de partidul comunist si sovietici),sa fure sau comert(adica tot furt,mascat,ca noi nu avem concurenta reala in piata).Normal ca acum nu e bine,pentru ca in tara lui „psd voda” orice este permis ,ca sa iasa banutul.Si in pietele de cartier aceeasi samsari de mancare.Poate pe la branzeturi sa mai fie cate un producator ratacit.Si papagalii cica vor sa inchida supermarketurile Duminica (fix cand e mai aglomerat ,ca atunci are lumea timp) ca sa lase loc micului comercant de cartier.Ce gluma proasta !Angajatii de acolo sa piarda la salariu ca sa castige samsarii,ca noi nu avem ca in Franta de exemplu macelar sau patiser de cartier.Noi doar luam din stanga niste chimicale industriale care rezista cativa ani in galantare ca sa le vindem in dreapta ,la pret macar dublu,sa acopere spagile catre mafie,chiriile imense,etc.Pai la francezi daca vrei un croisant cald facut cu unt la ora 7 dimineata ,exista.Pentru ca ei pregatesc coca de seara si la 5 se scoala si incing cuptoarele (acolo produc,acolo vand si acolo locuiesc -afacere de familie).La noi ce sa protejezi ?Spatiile de inchiriat ,sa le creasca pretul si mai mult mafiotilor PSD care le-au luat cu japca pe nimic dupa Lovirutie,ca Dragnea ?Si acum cica vrea mafia sa introduca si Istoria Revolutiei in scoli,sa le spele creierele copiilor ca si cu Religia.Si ne mai miram de ce auntem ultima tara din Europa(nu ma zic din UE)?Daca generatiile astea vor fi bune doar la cules (tot pe afara) si varfurile(cativa care reusesc cu meditatii) pleaca de sila fata de sistemul ticalosit (ca oricum aici cercetarea e zero si inteligenta nu are valoare,nu ajunge sus ca riscam sa schimbe sistemul) cu ce bani mai platiti ba voi milioane de posturi caldute la birou ,cu ce construiti/modernizati spitalele,cu ce platiti pensiile Invatamantului (sa le multumiti ca va dau generarii de sclavi/votanti pe banda),etc ?Ca la salarii mici,taxe mici…Cu 30% intentie de vot pt mafia PSD nu mai pot spune decat :”o tara de retarzi mintal” !

  • Pitestean spune:

    nostalgice dar frumoase amintiri,trista realitate.

  • George spune:

    N-aș fi intervenit… Am mai „fumat” teribilisti care nu știu decât m… PSD… printre ei numarandu-se chiar întâiul om al țării… Dar si el se pare ca a dat cu oistea-n gard si s-a mai potolit… Dar asa chiar de ziua internatională a sănătății mintale să fim toți o țară de „retarzi” mintali… ?!? Mda, numai un retardat mintal poate lansa o asemenea afirmație ! Altfel, cu greu poti intelege.ceva mai dazlanat…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90