930 x122 grota rece

ALTERCAȚIE

Pitești. Amenințată cu un cuțit în Piața Războieni. Ce spune Poliția

Update: Pitești. Amenințată cu un cuțit în Piața Războieni. Ce spune Poliția

Citiți și: Argeș. Și-a amenințat și bătut fiica și soția

Contrar informațiilor inițiale, persoana agresată este o femeie, nu un bărbat.

În această seară, Poliția Argeș a venit cu precizări despre situația petrecută azi în Războieni:

„În cursul zilei de 06 octombrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că, în zona unei piețe din municipiul Pitești, un bărbat s-ar fi manifestat agresiv, având asupra sa un cuțit.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, împreună cu jandarmii argeseni, iar cel în cauză a fost depistat și condus la sediul poliției.

Pitești. Amenințată cu un cuțit în Piața Războieni. Ce spune Poliția

Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 28 de ani, din Pitești, s-ar fi deplasat anterior, în cursul aceleiași zile, în mai multe rânduri, în zona unor magazine din piața Războieni, adresând amenințări unei femei.

Ca urmare a acestor aspectele, polițiștii au întocmit, din oficiu, un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, la sediul secției s-au deplasat și femeia în cauză, care a formulat plângere prealabilă împotriva bărbatului în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

La acest moment, cel în cauză se află la sediul poliției, pentru audieri, urmând ca în funcție de rezultatul verificărilor, să fie luate măsurile legale care se impun”p.

Știrea inițială: Exclusiv/Pitești. Incident șocant în Piață! A vrut să-l taie cu cuțitul

Panică în piața din Războieni!

Autoritățile au fost alertate după ce un bărbat, aflat în stare de ebrietate, ar fi amenințat un comerciant cu cuțitul.

Conform surselor ePitești, acesta nu ar fi la prima abatere și ar fi amenințat în repetate rânduri propietarul tarabei.

La fața locului locului au intervenit echipaje din cadrul Jandarmeriei, Poliției și o autospecială SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Exclusiv/Pitești. Incident șocant în Piață! A vrut să-l taie cu cuțitul

Bărbatul a fugit de la locul faptei, dar polițiștii au reușit să-l prindă și l-au condus la sediul secției.

Poliția Argeș confirmă pentru ePitești că în Piața Războieni a fost o altercație și că o persoană a fost condusă la secție, însă fără alte detalii.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90