930×122 CAPRA 5

Pitesti

Pitești. Un nou sens unic în oraș

Primăria Pitești anunță că un nou sens unic a fost instituit în municipiu.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

„În urma avizării Comisiei de sistematizare a circulației din data de 02.03.2023, a fost instituit sens unic de circulație în cartierul Trivale, pe strada Bradului, până la intersecția cu strada Eugen Lovinescu. Pe tronsonul dintre blocurile 30 – 33, respectiv 31 -32, traficul este permis doar spre strada Eugen Lovinescu.”, transmite primarul Cristian Gentea.

Menționăm că, potrivit municipalității, pe tronsonul dintre blocurile 30 – 33, respectiv 31 -32, traficul este permis doar spre strada Eugen Lovinescu.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Foto principală: Primăria Pitești

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • Georgică spune:

    Gentea mai știi să faci și altceva ?

  • Doru spune:

    Dl primar, oare când o să rezolvați circulația pe aleea ce leagă str Câmpineanu cu parcarea din fata bl 4 din str Florilor ?
    Pe aceasta alee se circulă că pe Calea București, pietonii cu copii și nepoți fiind obligați să facă adevărate sacrificii pentru a ajunge in parc.
    Din păcate până și poliția națională și poliția locală mai ales, circula cu viteza pe aceasta alee in loc sa i a masuri.
    Oare, chiar nimeni nu vede ce se întâmplă ??

  • Laurențiu spune:

    Semafor din 50 în 50 metri sensuri unice . Acest om se numește primarul Piteștiului

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90