930×122 CAPRA 5

armand călinescu

INVESTIŢIE MAJORĂ LA COLEGIUL „ARMAND CĂLINESCU”

Investiţie majoră la Colegiul „Armand Călinescu”. În următoarea şedinţă în plen a Consiliului Local Pitești (care se va desfăşura joi, 29 martie 2018) vor fi aprobaţi indicatorii tehnico-economici ai unui proiect important, care va fi derulat cu fonduri europene.

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

Este vorba despre reabilitarea, consolidarea şi modernizarea Colegiului Tehnic „Armand Călinescu”, de pe bulevardul I.C. Brătianu. Valoarea proiectului este de 29.000.000 de lei, inclusiv TVA.

Cu aceşti bani se au în vedere următoarele lucrări: termoizolarea cu vată minerală bazaltică; refacerea finisajelor interioare; refacerea instalaţiilor electrice şi termice; măsuri de siguranţă la incendiu; înlocuirea tâmplăriei exterioare; amenajarea unei rampe de acces pentru persoanele cu handicap şi montarea a două servoscări pentru deplasarea acestora pe verticală; consolidare şi eliminarea infiltraţiilor de apă; montarea de panouri fotovoltaice şi solare pentru reducerea consumurilor de energie electrică; sistematizare exterioară; înlocuirea canalizării; dotări.

Citiți și: O veste fabuloasă vine de la Spitalul Județean

Proiectul va fi implementat după parcurgerea etapelor de achiziţie publică prevăzute de lege.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90