New Profesional Consult 930 x 122

armand călinescu

INVESTIŢIE MAJORĂ LA COLEGIUL „ARMAND CĂLINESCU”

Investiţie majoră la Colegiul „Armand Călinescu”. În următoarea şedinţă în plen a Consiliului Local Pitești (care se va desfăşura joi, 29 martie 2018) vor fi aprobaţi indicatorii tehnico-economici ai unui proiect important, care va fi derulat cu fonduri europene.

Citiți și: Apă Canal, investiții uriașe în trei localități din Argeș

Este vorba despre reabilitarea, consolidarea şi modernizarea Colegiului Tehnic „Armand Călinescu”, de pe bulevardul I.C. Brătianu. Valoarea proiectului este de 29.000.000 de lei, inclusiv TVA.

Cu aceşti bani se au în vedere următoarele lucrări: termoizolarea cu vată minerală bazaltică; refacerea finisajelor interioare; refacerea instalaţiilor electrice şi termice; măsuri de siguranţă la incendiu; înlocuirea tâmplăriei exterioare; amenajarea unei rampe de acces pentru persoanele cu handicap şi montarea a două servoscări pentru deplasarea acestora pe verticală; consolidare şi eliminarea infiltraţiilor de apă; montarea de panouri fotovoltaice şi solare pentru reducerea consumurilor de energie electrică; sistematizare exterioară; înlocuirea canalizării; dotări.

Citiți și: Sala Polivalentă, tot mai aproape de inaugurare

Proiectul va fi implementat după parcurgerea etapelor de achiziţie publică prevăzute de lege.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90