EcoMoto 930×122

autobuze

TRAFIC ÎNCHIS PE UN TRONSON AL BULEVARDULUI EROILOR

În această dimineață, bulevardul Eroilor din Pitești a fost închis în totalitate pe tronsonul de la intersecția cu strada Egalității până la intersecția cu strada Exercițiu. Vor fi făcute lucrări de asfaltare. Primăria și Poliția Locală nu precizează când va fi redeschisă circulația rutieră.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Publitrans le reamintește călătorilor că din acest motiv circulaţia mijloacelor de transport pe anumite linii este modificată începând de astăzi.

Astfel, linia 13B, pe sensul Războieni – Găvana, are traseul comun cu linia 13, fiind deviată pe strada Exerciţiu – strada Smeurei. Ambele linii de transport pe sensurile de întoarcere Alprom – Războieni, respectiv Găvana – Războieni sunt deviate pe traseul strada Dumbravei – strada Armand Călinescu – bulevardul Eroilor – bulevardul Republicii – strada Smeurei – strada Exerciţiu.

Citiți și: Pitești. Poliția a ajuns la o grădiniță! Ce s-a întâmplat

Pe toată durata lucrărilor de reabilitare a bulevardului Eroilor, oprirea autobuzelor deviate va fi suspendată în staţiile de la Muzeul Judeţean, Cercul Militar şi Teatrul „Davila”. Autobuzele liniei 13B vor opri şi în staţia A.J.O.F.M. Argeș. În locul stației de la Muzeul Judeţean se va folosi fosta staţie amplasată vis-à-vis de Grădina Publică (fostul parc 1907).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90