Donaris 930 x 122

alarmă

TRAFICUL DIN PITEȘTI NE ”OMOARĂ”! AVEM SOLUȚII?

Semnal de alarmă privind traficul din Pitești.

Citiți și: COȘMAR PENTRU ȘOFERII TUPEIȘTI!

Mai mulţi cetăţeni care locuiesc în cartierul Găvana sau care au serviciul aici au făcut o sesizare către Primăria Piteşti, solicitând sprijin și găsirea de soluții pentru fluidizarea traficului.

Creşterea numărului de maşini, străzile înguste şi indisciplina unor şoferi fac ca, la orele dimineții (7.00-8.30) când oamenii trebuie să meargă la serviciu sau cand aceștia ies (15.30-17.30), traficul să fie un adevărat coşmar, atât dinspre fostul cinema Lumina spre centru, cât şi spre Bascov, pe strada Mircea Eliade la coborăre dimineața și la urcare, după-masa. Unii şoferi afirmă că mai degrabă ar ajunge la destinaţie mergând pe jos!

Citiți și: (VIDEO) POLIȚIA LOCALĂ TAIE ÎN CARNE VIE ÎN GĂVANA

Vina pentru traficul greoi spre centru este dată pe sensul giratoriu de la intersecţia cu strada Mircea Eliade. ”Este extrem de neplăcut să parcurgi un km în 15 sau chiar 20 de minute! În zona Găvana, în special cea limitrofă cu vile, a crescut mult numărul de autoturisme, iar străzile sunt înguste.

În plus, se construieşte, iar în viitor numărul lor va creşte şi mai mult. Este necesară o soluţie!”, afirmă cetăţenii, spunem și noi, tragând un semnal de alarmă în acest sens.

Ușor – ușor, traficul din Pitești, care se blochează în principalele intersecții și în orele de vârf, seamănă cu cel din București.

Primăria afirmă că în prezent caută aceste soluţii (nici nu ne așteptam la altceva), dar nu a anunţat încă niciun plan concret pentru zona respectivă (absolut firesc!).

Soluții găsim, domnule primar Ionică? Comisia de Circulatie din cadrul Primăriei Pitești doarme?

Donaris 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066