930 x122 grota rece

locuinte

TRANSFORMARE PE PIAȚA IMOBILIARĂ DIN PITEŞTI

Potrivit unei informări oficiale a municipalității, în momentul de faţă la Primăria Pitești sunt înregistrate 360 de cereri pentru locuinţe sociale.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Dintre cele 360 de cereri înregistrate, doar 10 au fost respinse (de exemplu, pentru faptul că solicitanţii au mai deţinut locuinţe şi, conform legii, nu mai au dreptul la o locuinţă socială).

Locuinţele sociale sunt atribuite în funcţie de criterii bine stabilite şi numai pe măsură ce apartamentele sau garsonierele deţinute de municipalitate devin disponibile (moare un chiriaş, este evacuat un altul pentru neplata chiriei etc.). Opţiunile sunt, așadar, reduse.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Pentru a crește fondul locativ alocat în acest sens, municipalitatea are în plan transformarea căminului fostului Liceu CFR în bloc de locuinţe sociale. Proiectul este gata, investiţia urmând să fie făcută la anul. De asemenea, Primăria ar urma să cumpere şi apartamente şi garsoniere de pe piaţa liberă. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90