930×122 CAPRA 5

autobuze

Transport mai scump la Pitesti

Cetatenii din Pitesti, dar si cei aflati in tranzit prin oras, vor plati mai mult pentru transportul in comun. Autoritatile locale au stabilit noi preturi pentru abonamente si biletele de calatorie emise de Publitrans si de asociatii sai, firmele CNCD si Girexim, cauza acestei scumpiri fiind majorarea TVA de la 19% la 24%.

Consiliul Local al municipiului Pitesti a aprobat majorarea pretului la biletele si abonamentele de transport eliberate de SC Publitrans 2000 SA. Majorarea are la baza cresterea TVA de la 19% la 24%, ceea ce a avut impact direct in aproape toate sectoarele de activitate. Cresterea pretului pentru transport este valabila din aceasta luna.

Iata insa care sunt noile tarife percepute de Publitrans si asociatii sai pentru  biletele si abonamentele de transport:

Bilet cu o calatorie – 1,8 lei (pretul actual este de 1,7 lei)

Bilet cu doua calatorii – 3,6 lei

Abonament pe o linie saptamanal – 15 lei

Abonament special pe o linie – 13 lei

Abonament saptamanal pe doua linii – 30 de lei

Abonament pentru doua linii lunar – 92 de lei

Abonament pe toate liniile nominalizat – 135 de lei

Abonament special (pentru pensionarii cu varsta peste 65 de ani) – 6,5 lei

Abonament pe toate liniile nenominalizat – 167 de lei

Bilet control (amenda pentru cei prinsi fara bilet) – 21 de lei.

{loadposition inside}

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3