930 x122 grota rece

consiliul judetean

TRIPLETĂ ROȘIE LA CÂRMA CONSILIULUI JUDEȚEAN

În urmă cu puțin timp, s-au încheiat alegerile pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș care rămăsese vacantă în urma plecării Simonei Brătulescu (ALDE).

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Noul vicepreședinte este Marius Nicolaescu, de la PSD, de profesie inginer silvic și administrator al unui ocol silvic privat (foto).

Nicolaescu a fost singurul candidat, ales cu 25 de voturi pentru și 5 împotrivă. PNL, PMP și ALDE nu au prezentat candidați, având în vedere majoritatea confortabilă pe care PSD o deține în Consiliul Județean Argeș.

Citiți și: Argeș. Cel mai lung drum modernizat cu fonduri europene. Proiectul, peste 25 mil. €

Prin alegerea de azi, toată conducerea CJ Argeș a devenit oficial pesedistă: Danu Manu – președinte, Ion Mînzînă – vicepreședinte și Marius Nicolaescu – vicepreședinte.

Amintim că funcția de vicepreședinte în care a fost ales astăzi Marius Nicolaescu rămăsese vacantă după ce Simona Brătulescu a demisionat de la CJ Argeș, ca urmare a numirii sale pe 14 ianuarie 2020 în funcția de secretar de stat (de stat degeaba) la Cancelaria prim-ministrului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA