SMART KIDS 930X122

bulevard

TRIVALE: SE TERMINĂ COȘMARUL!

În urmă cu puțin timp, primarul Piteștiului, Cornel Ionică, a anunțat că săptămâna viitoare se vor încheia, în sfârșit, lucrările de reabilitare a bulevardului Libertății din cartierul Trivale.

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

“Săptămâna viitoare vor fi finalizate lucrările de reabilitare a bulevardului Libertăţii din cartierul Trivale, bulevard la care nu s-a mai intervenit din anul 1976. Ştiu că perioada lucrărilor a fost una şi de disconfort pentru cetăţeni, dar rezultatul este că vom avea cu toţii un carosabil mai bun şi mai larg, trotuare şi parcări adecvate. Totodată, vă informez că noi căutăm soluţii şi pentru amenajarea a noi locuri de parcare în zona bulevardului Libertăţii.”, spune primarul.

Pe de altă parte, Cornel Ionică informează că la finalul acestei luni ar putea începe și lucrările de reabilitare a străzii Exercițiu.

Citiți și: Ce se întâmplă cu arena OZN de 100 de milioane €: „Vrea să ne încurce!”

“Dacă nu vor fi contestaţii la licitaţia organizată de municipalitate, la finalul lunii august vor începe şi lucrările de reabilitare a străzii Exerciţiu, una dintre cele mai importante din Piteşti. Pe această stradă nu s-a mai intervenit din anul 1982.”, precizează primarul Piteștiului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90