Nisan 930 x 122

bascov

ULTIMA ORĂ! CJ ARGEȘ: SOLUȚIE PENTRU CRIZA TRANSPORTULUI

CJ: Soluție pentru criza transportului. Conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Argeş a anunţat astăzi că a găsit soluţia pentru rezolvarea crizei transportului public de călători în zona metropolitană Piteşti.

Citiți și: MEGA PROIECT RATAT ÎN ARGEŞ

Potrivit sursei citate, vineri, 8 septembrie 2017, vor fi semnate protocoale de colaborare între Consiliul Judeţean şi operatori de transport acreditaţi, care vor asigura transportul pe rutele deficitare până la definitivarea licitaţiei pentru trasee. În funcție de operator, transportul va fi făcut fie cu microbuze maxi-taxi, fie cu autobuze.

Conducerea Consiliului precizează că mașinile vor intra pe traseele cu probleme și vor face curse regulate începând de luni, 11 septembrie 2017.

Citiți și: BASCOV: MAȘINĂ ÎN FLĂCĂRI

În total, pe 13 octombrie 2017 vor fi atribuite 11 trasee care acoperă şi zonele deficitare (respectiv transport din Pitești către comuna Bascov sau către orașul Ştefăneşti și retur).

Reamintim că de la 1 septembrie 2017 autobuzele Publitrans Piteşti nu mai au voie, conform noii legislaţii, să intre în Bascov sau în alte localităţi limitrofe pentru a prelua sau a lăsa călători, fapt care a generat o criză şi un val de profundă nemulţumire (amănunte, AICI). (Foto: descriptiv) 

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066