EcoMoto 930×122

bascov

ULTIMA ORĂ! CJ ARGEȘ: SOLUȚIE PENTRU CRIZA TRANSPORTULUI

CJ: Soluție pentru criza transportului. Conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Argeş a anunţat astăzi că a găsit soluţia pentru rezolvarea crizei transportului public de călători în zona metropolitană Piteşti.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Potrivit sursei citate, vineri, 8 septembrie 2017, vor fi semnate protocoale de colaborare între Consiliul Judeţean şi operatori de transport acreditaţi, care vor asigura transportul pe rutele deficitare până la definitivarea licitaţiei pentru trasee. În funcție de operator, transportul va fi făcut fie cu microbuze maxi-taxi, fie cu autobuze.

Conducerea Consiliului precizează că mașinile vor intra pe traseele cu probleme și vor face curse regulate începând de luni, 11 septembrie 2017.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În total, pe 13 octombrie 2017 vor fi atribuite 11 trasee care acoperă şi zonele deficitare (respectiv transport din Pitești către comuna Bascov sau către orașul Ştefăneşti și retur).

Reamintim că de la 1 septembrie 2017 autobuzele Publitrans Piteşti nu mai au voie, conform noii legislaţii, să intre în Bascov sau în alte localităţi limitrofe pentru a prelua sau a lăsa călători, fapt care a generat o criză şi un val de profundă nemulţumire (amănunte, AICI). (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90