Donaris 930 x 122

Pitesti

ULTIMA ORĂ! DECIZIE PENTRU TRANSPORT ÎN ZONA METROPOLITANĂ

Astăzi, la Primăria municipiului, a avut loc Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Pitești.

Citiți și: Pitești: T. Irimia, acuzații grave firmei Titidan – Bloc construit ilegal în Centru pe un monument istoric

Pe ordinea de zi s-a aflat modificarea Actului Constitutiv și a Statutului Asociației, în sensul excluderii obiectivului privind organizarea transportului metropolitan al zonei, prin scoaterea transportului public de persoane din zonele limitrofe municipiului Pitești, respectiv introducerea acestui serviciu public în trasee de interes județean, în conformitate cu legislația în vigoare.

În unanimitate, membrii AGA ai ADI au adoptat aceste decizii, urmând ca ele să fie duse la îndeplinire până pe 1 septembrie 2017, prin hotărâri succesive ale consiliilor locale din zona metropolitană și ale Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Program special pentru piețele din Pitești

Consiliul Județean și consiliile locale interesate doresc să evite astfel blocarea transportului public de persoane din zonele limitrofe în municipiul Pitești, asigurând acest serviciu prin intermediul transportului județean.

Transportul metropolitan în zona Pitești, de fapt lipsa lui, este o problemă care recent a provocat polemici publice între primarii comunei Albota și Moșoaia, pe de-o parte, și cel al Piteștiului, pe de alta (amănunte, AICI).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441