EcoMoto 930×122

albota

RĂZBOIUL PRIMARILOR! IONICĂ REACȚIONEAZĂ

Războiul primarilor! Ionică reacționează. După cum v-am informat, în ședința lunară de ieri a Colegiului Prefectural Argeș câțiva primari din jurul Piteștiului, în special edilii comunelor Albota și Moșoaia, și-au declarat, revoltați, nemulțumirea cu privire la faptul că nu a fost rezolvată problema transportului public de călători în Zona Metropolitană Pitești.

Citiți și: Lux și eleganță! G&C Auto Dealer Pitești: O nouă destinație pentru pasiunea auto!

Primarii de comune vor un transport unitar între localitățile din Zona Metropolitană, cu autobuze care să deservească toate aceste localități.

Din acest motiv, Ion Dumitru, primarul comunei Albota și președinte al Asociației Comunelor Argeș, a catalogat Zona Metropolitană Pitești un ”mare fâs” și a amenințat că retrage localitatea din acest proiect (amănunte, AICI).

Citiți și: Pitești. Mai multe zile cu transporturi speciale

În urma articolului nostru, primarul Piteștiului, Cornel Ionică, reacționează: ”Revoltător este și pentru Primăria Pitești că problema Zonei Metropolitane nu se rezolvă. Astfel, la momentul actual, Piteștiul este “brăzdat” haotic de tot felul de mijloace de transport de persoane care îngreunează foarte mult circulația într-un oraș și așa extrem de aglomerat și care pun în pericol participanții la traficul rutier și pietonal. Călătorii sunt puși în situații neprevăzute privind locurile de îmbarcare și debarcare sau costul călătoriei.

Militez permanent pentru un transport civilizat, unitar și cu costuri rezonabile. Se fac eforturi în acest sens și în alte localități: București, Constanța, Brașov, etc.

Intenționăm să mărim capacitatea de transport de călători și ne dorim o bună colaborare cu localitățile din Zona Metropolitană, astfel încât să putem asigura o activitate de transport de călători cât mai aproape de așteptările oamenilor.”, precizează primarul Ionică.

Din moment ce primarul se arată atât de preocupat de siguranța piteștenilor și având în vedere promptitudinea cu care reacționează în alte situații (ca cea de acum, referitoare la Zona Metropolitană), îl invităm să le ofere piteștenilor un răspuns și în ceea ce privește transformarea Pieței ”Vasile Milea”, zonă pietonală, în parcare gratuită pentru ”șmecherii” de la Consiliul Județean și Prefectură. Până acum, primarul a tăcut. Situația sfidătoare am prezentat-o de mai multe ori: AICI, AICI sau AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90