930 x122 grota rece

consiliul judetean

(VIDEO) CONTINUĂ SFIDAREA. PIAȚA ”MILEA”, PARCAREA ”ȘMECHERILOR”

Continuă sfidarea. Piața „Milea”, parcarea ”șmecherilor”.

Citiți și: Argeș. Accident deosebit de grav, lângă Kaufland!

Publicația noastră insistă, așa cum v-a promis, asupra problemei creată de autoritățile locale și județene: Piața ”Vasile Milea” a devenit parcare gratuită pentru angajații Consiliului Județean și ai Instituției Prefectului Argeș, bineînțeles cu sprijinul Primăriei Pitești, condusă de Cornel Ionică.

Din nou, echipa de teren a ePitești a fost în Piața ”Milea”. Zona pietonală, zonă în care ar trebui să se recreeze piteștenii, este ocupată de mașinile bugetarilor de la CJ Argeș, Prefectură și nu numai.

Citiți și: Argeș! Localnicii se freacă la ochi! ”Nimeni nu credea vreodată!”

Accesul în ”parcarea Milea” se face pe baza ”permisului special”, permis de care beneficiază doar ”șmecherii” din instituțiile precizate mai sus și alți „acoliți”.

Echipa ePitești a filmat și în parcarea principală a Consiliului Județean. După cum puteți vedea în imaginile următoare, locuri de parcare există, însă nu suficiente și nu la umbră, pentru „bolizii” celor care parchează în Piața ”Milea”.

Cetățenii municipiului Pitești plătesc locurile de parcare, domnilor! Piteștenii își doresc să se plimbe în Piața ”Vasile Milea”, să își lase copiii să se joace în siguranță. Nu se poate, pentru că tupeul și nepăsarea dumneavoastră sunt prea mari.

Domnule primar Cornel Ionică, nu aveți de gând să puneți punct acestei probleme? Chiar aveți obrazul atât de gros? Sau vă este frică să nu-l supărați pe domnul Dan Manu, președintele CJ Argeș? Știm că dânsul este atotștiutor, dar chiar așa?

Singura șansă a piteștenilor de a se bucura de respectiva zonă ar putea fi, în atare condiții, perioada concediilor, atunci când nici țipenie de angajat nu va mai deschide ușa Consiliului Județean sau a Prefecturii Argeș.

Puteți citi amănunte despre parcarea de „șmecheri” din centrul Piteștiului AICI și AICI. Vom reveni.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90