930 x122 grota rece

consiliul judetean

(VIDEO) PARCARE PENTRU „ŞMECHERI”. PITEŞTENI REVOLTAŢI

Parcare pentru „şmecheri”. Piteşteni revoltaţi.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

După cum v-am promis, publicaţia noastră insistă asupra unei probleme din Pitești (despre ce este vorba citiți AICI și AICI). Angajații Consiliului Județean și ai Prefecturii Argeș și-au „însușit” spațiul public pietonal din Piața „Vasile Milea” pentru a-și parca, gratuit, mașinile, cu voie de la Primăria Pitești, instituție condusă de Cornel Ionică.

Echipa de teren a ePitești a fost din nou ieri în Piața ”Milea”. Situația este neschimbată. În timp ce piteștenilor de rând le este interzis ca în zonă să se plimbe cu bicicletele sau pe role, subordonații președintelui CJ, Dan Manu, și ai prefectului Emilian Dragnea își parchează sfidător autoturismele.

Citiți și: Foștii și actualii jupâni ai Argeșului au pus județul la cale

Bătaia de joc trebuie să înceteze! O spunem nu doar noi, ci și numeroși piteșteni.

În urma articolelor publicate de ePitești și a unui sondaj de opinie online pe care l-am realizat (detalii, AICI), cetățenii orașului își spun, revoltați, părerea. ”Să ne mai civilizăm și noi!”, ”Nu îmi place să mă plimb și să le văd mașinile parcate! Măcar dacă aveau un tarif pentru că își parchează mașinile în centrul orașului!”, sunt doar câteva dintre comentariile piteștenilor.

Când aveți de gând să dați dovadă de respect față de cetățenii acestui oraș, domnilor Manu, Dragnea și Cornel Ionică?

Bineînțeles, vom reveni asupra subiectului!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA