930×122 CAPRA 5

consiliul judetean

PARCARE PENTRU ”ȘMECHERI”. DA SAU NU?

Parcare pentru ”șmecheri”. Da sau nu? Săptămâna trecută v-am prezentat o problemă din municipiul Pitești și, mai grav, felul în care administrația locală și cea județeană sfidează, nonșalant, cetățenii acestui oraș. Este vorba despre decizia Primăriei Pitești ca Piața ”Vasile Milea”, zonă pietonală, să poată fi folosită ca parcare de către angajații Consiliului Județean și ai Prefecturii Argeș (mai multe amănunte, AICI).

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Pentru că publicația noastră își dorește să rezolve această situație care depășește orice limită a bunului simț, vă oferim posibilitatea să vă exprimați punctul de vedere prin intermediul unui sondaj de opinie.

Vă invităm să comentați AICI decizia municipalității și nepăsarea celorlalți factori de decizie din județul nostru, pentru că lucrurile trebuie să se schimbe, mai bine spus, trebuie să intre în normalitate.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Oficialitățile trebuie să înțeleagă că piteștenii au un cuvânt de spus, cuvânt care contează mai mult decât funcțiile pe care le dețin domniile lor.

Vom insista asupra acestui subiect până când situația va fi remediată.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90