930×122 CAPRA 5

diicot

Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, au documentat activitatea infracțională a două persoane, în două cauze penale.

Sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

Citiți și: S-au trezit cu mascații la ușă! Prejudiciu de 80.000 de € în domeniul asigurărilor auto

Droguri de risc și mare risc

Cercetările efectuate în prima cauză au stabilit că, în perioada ianuarie – aprilie 2024,  una dintre acestea, în mod repetat, ar fi deținut și vândut diferite cantități de droguri de risc și mare risc.

Este vorba despre: canabis, amfetamină, ketamină și cocaină.

Erau vândute către consumatori Argeș și București.

Cu privire la cea de-a doua persoană, în baza materialului probator administrat, s-a reținut că, în perioada februarie – aprilie 2024, în mod repetat ar fi deținut și comercializat droguri de mare risc (cocaină și comprimate ecstasy).

Le vindea cu sume cuprinse între 500 și 700 de lei.

 

Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

În cursul zilei de ieri, au fost prinse în flagrant delict, în timp ce ar fi deținut asupra lor substanțe din categoria drogurilor.

Iar în urma perchezițiilor domiciliare efectuate la locuințele acestora, situate în județul Ilfov,  au fost descoperite și ridicate  aproximativ  2,5 kilograme de substanță vegetală.

Dar și 500 de grame de ciuperci halucinogene, o cantitate de substanță pulverulentă de culoare albă, susceptibilă a fi drog de mare risc, mai multe comprimate, grindere și cântare de mare precizie.

Oamenii legii au găsit și sume de bani și alte mijloace de probă

Ieri, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea celor două persoane, pentru 24 de ore.

Astăzi, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Video: IPJ Argeș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Alex spune:

    George zis Teo, se știa de mult timp despre ele, aceste importa din Spania și Olanda !

  • in curand spune:

    Sa-i multumim lui Dumnezeu ca sunt astfel de persoane, fara ei nu ne putem vindeca de boli cronice… poate se va da drumu si la noi la legea VICTORIA! Recomand doua filme pe care le puteti gasii pe yt. The Union si The Culture High VIZIONARE PLACUTA!

  • xxx spune:

    Este incredibil cat de des intalnim astfel de cazuri in societatea noastra si ne face sa ne simtim ca intr-un film de actiune. Este de apreciat munca oamenilor legii si a procurorilor pentru a documenta aceste fapte grave si pentru a duce la justitie pe cei care profita de suferinta altora prin traficul de droguri. Este important ca astfel de actiuni sa continue pentru a ne proteja comunitatea si pentru a putea trai in siguranta. Bravo lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90