(VIDEO) AVEM SOLUȚIE PENTRU "ȘMECHERII" DIN PIAȚĂ! MUTAȚI-VĂ! | ePitesti
Comdata 930 x 122

cornel ionica

(VIDEO) AVEM SOLUȚIE PENTRU „ȘMECHERII” DIN PIAȚĂ! MUTAȚI-VĂ!

Avem soluție pentru „șmecherii” din Piață! „Stăpâni” peste Primăria Pitești și, respectiv, peste Consiliul Județean Argeș, primarul Cornel Ionică și președintele Dan Manu au „acaparat” și Piața „Vasile Milea” din centrul municipiului.

Citiți și: (VIDEO) PROTEST ÎN PITEȘTI: „PSD, CIUMA ROȘIE!”

De ceva vreme încoace, Piața nu mai este a piteștenilor. A devenit parcare gratuită pentru angajații Consiliului Județean și ai Prefecturii. Mai nou, și patronii de terase din Piață își parchează bolizii de lux în zona pietonală.

Citiți și: ULTIMA ORĂ! PRIMARUL, DECIZIE PENTRU RIDICAREA MAȘINILOR

Într-un articol anterior, veneam cu o soluție: parcarea principală a Consiliului Județean (imagini, AICI), acolo unde erau suficiente locuri libere.

Astăzi, propunem încă o soluție pentru mutarea definitivă a autoturismelor din Piață: parcarea de la Mavrodolu, nu departe de Prefectură.

Al doilea nivel al parcării, parcare care a înghițit o căruță de bani (amănunte, AICI), este gol. GOL! Vor „șmecherii” parcare gratuită? Să aibă, dar nu în Piața ”Milea”, loc pentru pietoni, ci în parcarea supraetajată de lângă biserica Mavrodolu.

Nu ar putea municipalitatea să decidă ca angajații Consiliului Județean și ai Prefecturii Argeș să primească în timpul serviciului acces gratuit cu mașinile în parcarea respectivă?

Soluții sunt. E nevoie, însă, și de o fărâmă de decență din partea administrației Ionică și a administrației Manu pentru ca problema să fie rezolvată. Rezolvată în primul rând în semn de respect față de piteșteni. Deocamdată, decența lipsește. Deocamdată, disprețul este în formă continuată. Vom reveni asupra subiectului.

Posada 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066