NOR CURIER 930X122

cornel ionica

(VIDEO) AVEM SOLUȚIE PENTRU „ȘMECHERII” DIN PIAȚĂ! MUTAȚI-VĂ!

Avem soluție pentru „șmecherii” din Piață! „Stăpâni” peste Primăria Pitești și, respectiv, peste Consiliul Județean Argeș, primarul Cornel Ionică și președintele Dan Manu au „acaparat” și Piața „Vasile Milea” din centrul municipiului.

Citiți și: Fostul președinte al CJ Argeș, în doliu! Doctorul a făcut anunțul!

De ceva vreme încoace, Piața nu mai este a piteștenilor. A devenit parcare gratuită pentru angajații Consiliului Județean și ai Prefecturii. Mai nou, și patronii de terase din Piață își parchează bolizii de lux în zona pietonală.

Citiți și: Pitești. Le-a ajuns „cuțitul la os”! Va fi protest!

Într-un articol anterior, veneam cu o soluție: parcarea principală a Consiliului Județean (imagini, AICI), acolo unde erau suficiente locuri libere.

Astăzi, propunem încă o soluție pentru mutarea definitivă a autoturismelor din Piață: parcarea de la Mavrodolu, nu departe de Prefectură.

Al doilea nivel al parcării, parcare care a înghițit o căruță de bani (amănunte, AICI), este gol. GOL! Vor „șmecherii” parcare gratuită? Să aibă, dar nu în Piața ”Milea”, loc pentru pietoni, ci în parcarea supraetajată de lângă biserica Mavrodolu.

Nu ar putea municipalitatea să decidă ca angajații Consiliului Județean și ai Prefecturii Argeș să primească în timpul serviciului acces gratuit cu mașinile în parcarea respectivă?

Soluții sunt. E nevoie, însă, și de o fărâmă de decență din partea administrației Ionică și a administrației Manu pentru ca problema să fie rezolvată. Rezolvată în primul rând în semn de respect față de piteșteni. Deocamdată, decența lipsește. Deocamdată, disprețul este în formă continuată. Vom reveni asupra subiectului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90