Comdata 930 x 122

cornel ionica

(VIDEO) AVEM SOLUȚIE PENTRU „ȘMECHERII” DIN PIAȚĂ! MUTAȚI-VĂ!

Avem soluție pentru „șmecherii” din Piață! „Stăpâni” peste Primăria Pitești și, respectiv, peste Consiliul Județean Argeș, primarul Cornel Ionică și președintele Dan Manu au „acaparat” și Piața „Vasile Milea” din centrul municipiului.

Citiți și: CÂȘTIGURI URIAȘE LA POLIȚIA LOCALĂ. IONICĂ REACȚIONEAZĂ

De ceva vreme încoace, Piața nu mai este a piteștenilor. A devenit parcare gratuită pentru angajații Consiliului Județean și ai Prefecturii. Mai nou, și patronii de terase din Piață își parchează bolizii de lux în zona pietonală.

Citiți și: CONSTRUIREA UNUI BLOC NAȘTE CONTROVERSE. SE AUDE, DOMNULE IONICĂ?

Într-un articol anterior, veneam cu o soluție: parcarea principală a Consiliului Județean (imagini, AICI), acolo unde erau suficiente locuri libere.

Astăzi, propunem încă o soluție pentru mutarea definitivă a autoturismelor din Piață: parcarea de la Mavrodolu, nu departe de Prefectură.

Al doilea nivel al parcării, parcare care a înghițit o căruță de bani (amănunte, AICI), este gol. GOL! Vor „șmecherii” parcare gratuită? Să aibă, dar nu în Piața ”Milea”, loc pentru pietoni, ci în parcarea supraetajată de lângă biserica Mavrodolu.

Nu ar putea municipalitatea să decidă ca angajații Consiliului Județean și ai Prefecturii Argeș să primească în timpul serviciului acces gratuit cu mașinile în parcarea respectivă?

Soluții sunt. E nevoie, însă, și de o fărâmă de decență din partea administrației Ionică și a administrației Manu pentru ca problema să fie rezolvată. Rezolvată în primul rând în semn de respect față de piteșteni. Deocamdată, decența lipsește. Deocamdată, disprețul este în formă continuată. Vom reveni asupra subiectului.

Comdata 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066