930×122 CAPRA 5

casa casatoriilor

ULTIMA ORĂ! PRIMA CUNUNIE LA NOUA CASĂ A CĂSĂTORIILOR

Ultima oră! Prima cununie la noua Casă a Căsătoriilor. Astăzi, la ora 12, noua Casă a Căsătoriilor din Piteşti, aflată în vecinătatea Centrului Multifuncțional (fostul cinematograf „București”), va fi inaugurată. Primarul Cornel Ionică va oficia la ora respectivă prima cununie civilă în noul sediu al Casei Căsătoriilor.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Suma totală alocată de Primărie pentru cumpărarea clădirii de la Camera de Comerţ şi Industrie Argeș și ulterior pentru renovare s-a ridicat la aproape 1.000.000 de euro.

Amintim că termenul inițial anunțat de conducerea Primăriei pentru darea în folosință a noii Case a Căsătorilor a fost 1 aprilie 2015. Au urmat și alte termene, asumate de conducerea Primăriei Pitești. Niciunul respectat. Subiectul pe larg, AICI.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Fosta Casă a Căsătoriilor de pe strada Justiţiei, pentru care Primăria plătea chirie 2.000 de euro lunar, a devenit între timp local.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3