930 x122 grota rece

bani

ULTIMUL PROIECT DIN PITEȘTI CU BANI EUROPENI, ÎN PERICOL

Primăria Piteşti mai are de finalizat un singur proiect cu fonduri europene avizat în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană adoptat în anul 2008.

Citiți și: Sancțiuni fără precedent! Până la 7 ani de închisoare și amendă de 150.000 lei!

Este vorba despre extinderea, modernizarea şi reabilitarea termică a Şcolii Gimnaziale „Matei Basarab” (fostă nr. 19) din Găvana. Termenul de finalizare este 30 iunie 2016, dar firma care a câştigat licitaţia, SC Marcus Trading SRL, se află încă angajată în finalizarea Centrului multifuncţional care se construiește la fostul cinematograf „București”, centru care, potrivit conducerii Primăriei, ar urma să fie gata în jurul datei de 1 mai.

Firma Marcus Trading a anunţat că pur şi simplu va muta utilajele şi oamenii de pe şantierul de la Centrul multifuncţional pe șantierul de la şcoală pentru a putea termina lucrările, deoarece nu dispune de forţă de muncă şi echipamente care să permită lucrări pe două fronturi! Astfel, firma mai are la dispoziţie o lună în care să finalizeze un proiect de amploare cu bani europeni. Dacă nu va reuşi, atunci va fi nevoită să plătească penalităţi, iar Primăria să dea banii înapoi Uniunii Europene.

Citiți și: Ajutor de minimum 500 de lei de la stat!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3