930X122 MAIA

comercianti

UN CONSILIER LOCAL IA ATITUDINE: ,,SĂ FIE LEGE PENTRU TOŢI COMERCIANŢII!”

Un consilier local ia atitudine: ,,Să fie lege pentru toţi comercianţii!”.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

În urma articolului publicat astăzi de ePiteşti.ro referitor la chioşcurile şi tarabele amplasate în centrul municipiului (subiectul pe larg, AICI), un consilier local ia atitudine: ,,Să fie lege pentru toți comercianții!”, solicită public, pe o rețea de socializare, Ionuț Olariu, consilier local în Pitești.

De asemenea, Ionuţ Olariu le cere primarului Cornel Ionică şi viceprimarului Sorin Apostoliceanu să rezolve problema măsurilor diferite cu care ar fi tratați comercianții de către Primărie: ,,Domnule primar Cornel Ionică, domnule viceprimar Sorin Apostoliceanu, rezolvăm situația?”.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Sperăm, la rândul nostru, că nenumăratele sesizări pe care ePitești le-a făcut cu privire la felul în care se desfășoară activitățile comerciale în municipiu, dar și reacțiile unor persoane publice ca Ionuţ Olariu să determine Primăria să rezolve problema.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90