Donaris 930 x 122

cni

UN NOU POD ÎN ARGEȘ. VOT DECISIV

Un nou pod în Argeș. Vot decisiv. Astăzi, de la ora 17, se va desfășura o nouă şedinţă publică ordinară în plen a Consiliului Local Mioveni.

Citiți și: Poliția a intervenit! Tineri luați prin surprindere!

Printre altele, vor fi supuse dezbaterii și votului aprobarea strategiei de dezvoltare a serviciilor sociale în Mioveni și aprobarea rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de stat și particular din raza teritorială a orașului.

Un alt punct pe ordinea de zi a ședinței va fi aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții “pod peste râul Argeșel, cartier Racovița – oraș Mioveni, între DN 73D și DC 85”.

Citiți și: Probleme la Uzina Dacia!

Primăria vrea să înceapă construirea podului în acest an, urmând ca podul să fie inaugurat în 2020. Administrația locală așteaptă și finanțare din partea Companiei Naționale de Investiții (CNI). În scurt timp, CNI va anunța dacă va finanța sau nu construirea podului. De altfel, votul de astăzi este tocmai ca urmare a posibilei implicări a Companiei Naționale de Investiții.

De asemenea, va fi aprobată cofinanțarea de la bugetul local a cheltuielilor neeligibile pentru obiectivul de investiții “Construire corp grădiniță – completare subansamblu funcțional la Grădinița “Campionii”. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90