930X122 MAIA

Arges

UN PRIMAR DIN ARGEȘ ȘI-A MĂRIT SINGUR INDEMNIZAȚIA

Din păcate, există primari în judeţul Argeş care interpretează legea într-un stil absolut personal, în timp ce alţii nici măcar nu se sinchisesc să se uite în legislaţie atunci când emit anumite decizii.

Citiți și: Accidente azi în județ – mașini făcute praf! Pompierii, date oficiale

Este şi cazul conducerii Primăriei din comuna Drăganu. Primarul Aurelian Maria a emis o dispoziţie prin care, deşi avea bază legală doar pentru scutiri pe termen limitat, a hotărât ca un cetăţean să fie scutit pe viaţă de la plata taxei pentru apa potabilă din sistemul centralizat al comunei!!! Motivaţia edilului? Pe terenul respectivului trecea o conductă de apă.

Prefectura Argeș a atacat decizia în instanță, la fel cum a atacat şi o altă dispoziţie a aceluiași primar, dispoziție prin care, cu de la sine putere, și-a majorat cu 12% indemnizația!!! De asemenea, „generos”, prin aceeași dispoziție primarul Aurelian Maria a mărit cu 12% și indemnizația viceprimarului comunei! Potrivit legii, de creșterea cu 12% puteau beneficia, așa cum s-a şi întâmplat, doar funcţionarii publici din primării, nu şi persoanele alese în funcţii publice. (Foto Arhivă: ziaruldepenet.ro)

Citiți și: 174 km/oră! Cu atât mergea într-o localitate din Argeș

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90