Kaia 930 x 120

Arges

UN PRIMAR DIN ARGEȘ ȘI-A MĂRIT SINGUR INDEMNIZAȚIA

Din păcate, există primari în judeţul Argeş care interpretează legea într-un stil absolut personal, în timp ce alţii nici măcar nu se sinchisesc să se uite în legislaţie atunci când emit anumite decizii.

Citiți și: A început ploaia în Pitești, au început și accidentele

Este şi cazul conducerii Primăriei din comuna Drăganu. Primarul Aurelian Maria a emis o dispoziţie prin care, deşi avea bază legală doar pentru scutiri pe termen limitat, a hotărât ca un cetăţean să fie scutit pe viaţă de la plata taxei pentru apa potabilă din sistemul centralizat al comunei!!! Motivaţia edilului? Pe terenul respectivului trecea o conductă de apă.

Prefectura Argeș a atacat decizia în instanță, la fel cum a atacat şi o altă dispoziţie a aceluiași primar, dispoziție prin care, cu de la sine putere, și-a majorat cu 12% indemnizația!!! De asemenea, „generos”, prin aceeași dispoziție primarul Aurelian Maria a mărit cu 12% și indemnizația viceprimarului comunei! Potrivit legii, de creșterea cu 12% puteau beneficia, așa cum s-a şi întâmplat, doar funcţionarii publici din primării, nu şi persoanele alese în funcţii publice. (Foto Arhivă: ziaruldepenet.ro)

Citiți și: Descinderi în forță: Suspecți de ucidere din culpă și abuz în serviciu, duși la audieri

New Profesional Consult-555×222
eurial 570×90