930 x122 grota rece

dumitru tudosoiu

UPDATE/ACUM: E OFICIAL. TUDOSOIU, NOUL VICEPRIMAR AL PITEȘTIULUI

UPDATE: „Începând cu data adoptării prezentei, domnul Dumitru Tudosoiu se alege în funcția de viceprimar al municipiului Pitești” se arată în hotărârea adoptată azi.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Pe durata exercitării mandatului de  viceprimar, Dumitru Tudosoiu își va păstra statutul  de  consilier local, dar nu va mai primi indemnizația aferentă acestui statut.

Știrea inițială:

Citiți și: O fi rău să fii primar de comună? 2650 € salariu, lângă Pitești

Fostul inspector școlar general al IȘJ Argeș, consilierul local Dumitru Tudosoiu, va fi noul viceprimar al municipiului Pitești.

Social-democratul urmează să ocupe astfel fotoliul lăsat liber de Sorin Apostoliceanu, după plecarea în tabăra liberalilor.

Proiectul de hotărâre privind alegerea unui viceprimar al municipiului Pitești a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local de azi, 27 august, pe ultima sută de metri (punctul 38), iar Tudosoiu este singura propunere pentru această funcție vacantă.

Ședința consiliului Local Pitești este, la această oră, în curs desfășurare.

 Știre în curs de actualizare

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3