Donaris 930 x 122

familie

UPDATE: MARE DRAGOSTE LA POLIȚIA LOCALĂ PITEȘTI. INSTITUȚIA, REACȚIE OFICIALĂ

UPDATE: Mare dragoste la Poliția Locală Pitești. Instituția, reacție oficială. ”La Poliția Locală Pitești se fac angajări doar pe bază de concurs, la care toți cetățenii care îndeplinesc condițiile legale pot participa. Deci, este dreptul legal al tuturor, care nu poate fi îngrădit pentru că are un anumit grad de rudenie cu cineva.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Concursurile noastre sunt întotdeauna afișate și comunicate prin toate mijloacele media: pe pagina noastră oficială și a Primăriei, într-un ziar local și prin afișare la sediul institutiei noastre, acestea fiind organizate cu respectarea prevederilor legale, în mod transparent și corect.

Menționăm că nu toate numele comune care se regăsesc la finalul articolului dumneavoastră au în spate o legătură de rudenie, unele sunt doar simple coincidențe”, precizează Poliția Locală Pitești într-un comunicat transmis în replică publicației noastre.

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

Mulți sunt cei care astăzi își doresc să aibă o funcție bine plătită, eventual la o instituție a statului. Aflată în subordinea Primăriei municipiului Pitești, Poliția Locală este un rai pentru… familie.

La o simplă căutare pe pagina de internet a instituției, la secțiunea declarații de avere (declarații actualizate în anul 2017) găsim mai multe persoane cu același nume de familie. Coincidență, rude îndepărtate? Cert este că, potrivit declarațiilor de avere, 4 familii (soțul și soția) lucrează, pentru sume frumoase de bani, la Poliția Locală Pitești. Pentru detalii, click pe imaginile de mai jos.

Doinița și Ion Barbu câștigau, potrivit declarațiilor de avere din 2017, împreună, aproximativ 64.000 de lei anual. Banii, încasați, bineînțeles, de la Poliția Locală.

Familia Ion, mai exact Mihaela Corina și Ionuț, se regăsește în lista declarațiilor de avere a Poliției Locale Pitești. Împreună, soții Ion au un venit anual de peste 50.000 de lei, conform acelorași declarații de avere din 2017.

Georgeta și Liviu-Nicușor Macarie, șef serviciu, respectiv inspector superior la Poliția Locală, aveau un venit anual, cumulat, de peste 110.000 de lei.

Și familia Nuțu se regăsește pe lista declarațiilor de avere a instituției. Cei doi, Andreea-Mihaela și Florin Adrian, sunt polițiști locali. Împreună au încasat un venit anual de peste 70.000 de lei.

Mihăilescu, Popa, Popescu, Preda, Puiu, Rădulescu, Soare, Stancu sunt alte nume care se regăsesc de cel puțin două ori pe lista declarațiilor de avere de pe site-ul Poliției Locale Pitești. Le puteți vizualiza AICI. (Sursă foto principal: Opinia Buzău)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90