Donaris 930 x 122

blocuri

(UPDATE) PRIMARUL IONICĂ, PRECIZARE PENTRU PITEȘTENII CARE STAU LA BLOC

(UPDATE ORA 15:55) Primăria Pitești: „Conform prevederilor Ordonanței Militare nr. 4 din 29.03.2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, în baza articolului 6, Primăria Municipiului Pitești a demarat astăzi procedura de achiziție a dispenserelor și a soluțiilor dezinfectante care urmează a fi montate la toate intrările celor peste 1.200 de blocuri de locuințe situate pe raza orașului.

Citiți și: Dezbatere pentru un nou spital în Pitești. Medic: „Nu este fezabil la numărul de locuitori şi infrastructura din teritoriu”

Dispensere cu gel dezinfectant vor fi achiziționate și montate la fiecare scară de bloc, inclusiv ale blocurilor private.

S-au constituit circa 40 de echipe care se vor deplasa în teren, vor asigura instalarea și, pe bază de proces verbal, le vor preda președinților de asociații dispenserele și soluțiile dezinfectante.

Citiți și: Piteștiul, la coada clasamentului cu proiecte prin programul „Anghel Saligny”

De asemenea, urmează a fi efectuată și dezinfectarea lifturilor, a casei scărilor și a altor spatii comune pentru blocurile de locuințe menționate anterior, acțiune care va fi anunțată în prealabil.

Rugăm reprezentanții asociațiilor de proprietari, administratorii, proprietarii să permită accesul echipelor de montaj și să-și dea concursul pentru finalizarea cât mai rapidă și eficientă a acestei acțiuni”. 

Potrivit articolului 6 al Ordonanței Militare nr. 4/29 martie 2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19:

(1)Autoritățile administrației publice locale vor asigura montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale și vor dezinfecta periodic lifturile, casa scărilor și alte spații comune.

(2)Măsura se aplică începând cu data de 31 martie 2020.

Publicația noastră l-a chestionat telefonic astăzi pe primarul Cornel Ionică în legătură cu aplicarea de către municipalitate la blocurile din Pitești a acestei măsuri.

“Chiar acum (n.r. – în jurul orei 11) vin de pe strada Depozitelor, am fost să ne aprovizionăm cu materiale și dezinfectanți.

Problema este că nu prea se găsesc! Dar cum găsim 100, cum le luăm și le punem la blocuri!

Va fi mai dificil, dar vom lua măsurile stabilite prin ordonanța militară”, precizează primarul Cornel Ionică într-o declarație pentru ePitești.

Potrivit celei mai recente Ordonanței Militare, măsura se aplică începând din data de 31 martie 2020.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441