930×122 CAPRA 5

penny market

UPDATE: UNDĂ VERDE PENTRU NOUL PENNY MARKET DE LA MARGINEA PITEȘTIULUI

UPDATE 23 iulie:  Piteștiul va mai avea un Penny Market.  Magazinul urmează să se construiască la ieșirea din Pitești, spre Moșoaia. 

Citiți și: Alertă alimentară! Produse din magazinele Penny, infestate!

Proiectul privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru un teren situat în intravilanul municipiului Pitești,  pe str. Prof. Ion Angelescu, nr. 1 în vederea realizării obiectivului “Construire magazin supermarket Penny Market și magazin cu produse din carne și brânzeturi parter, accese auto și pietonale, trotuare, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame pe fațade și parcare, pilon publicitar luminos, împrejmuire și organizare de șantier”, a fost votat în unanimitate în ședina ordinară a CL Pitești de miercuri, 22 iulie, dându-se, astfel, undă verde continuării procedurilor pentru ridicarea supermarketului.

Amplasamentul pe care se va ridica magazinul are o suprafață de 4345 mp și este situat  într-o zonă de locuințe cu înălțimea până la 15 m și funcțiuni complementare, pe o stradă doar parțial asfaltată.

Citiți și: SE DESCHIDE UN NOU SUPERMARKET ÎN PITEŞTI

Suprafaţa construită la sol a magazinului este de 1315,15 mp, iar împreună cu copertina și celelalte mici construcții de pe amplasament suprafață ocupata la sol fi de 1460 mp. Suprafață desfășurată este tot de 1405.9 mp, fiind vorba despre clădiri numai pe parter.

„Lângă clădirea magazinului se vor amplasa o boxă pentru deșeuri, un post trafo și un punct de conexiune necesar funcționării obiectivului și alimentării electrice a 2 autoturisme simultan. Spre DN 67B  se vor instala un stâlp publicitar luminos și un panou publicitar” se arată în proiect. 

În incintă se vor realiza parcări pentru clienți, împrejmuiri, trotuare, carosabil, zone verzi amenajate, amplasare pilon publicitar și panouri publicitare pe fațade și în parcare, indicatori și marcaje rutiere.

Conform proiectului PUD, accesul rutier în incintă se va realiza din str. Prof Ion Angelescu, prin colțul de sud al amplasamentului:  „Se vor amenaja 60 de locuri de parcare, din care două locuri rezervate persoanelor cu dizabilități locomotorii.

Clădirea propusă este împărțită în două zone de vânzare produse: zona magazin propriu-zis cu produse alimentare și nealimentare de uz casnic și carmangerie. Ambele zone au spații anexe (vestiare prevăzute cu grupuri sanitare, depozite marfă, camere frigorifice, spații de curățenie) și spații tehnice. (..)Beneficiarul lucrării dorește să amenajeze în dreptul amplasamentului, la DN67B,  trotuar public pe o lungime de 50,90 m și suprafață de 60 m.p”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3