Donaris 930 x 122

cornel ionica

URMEAZĂ: MAȘINI RIDICATE ÎN PITEȘTI. CE ANUNȚĂ PRIMARUL

Urmează: Mașini ridicate în Pitești.

Citiți și: IONICĂ, FĂ-O MICĂ!

După v-am informat, Primăria Piteşti își va face în acest an un serviciu propriu pentru ridicarea maşinilor parcate neregulamentar. Viitorul nou serviciu va funcţiona în cadrul Administrației Domeniului Public (ADP). În bugetul pentru 2017 au fost prevăzute fonduri pentru cumpărarea echipamentelor necesare.

Vor fi achiziționate o autoutilitară pentru ridicat şi transportat de vehicule (600.000 de lei) şi o autoutilitară cu platformă ridicătoare (350.000 de lei).

Citiți și: METEOROLOGII NE DAU FIORI

La solicitarea ePitești, primarul Cornel Ionică anunță că municipalitatea a început întocmirea documentației necesare pentru lansarea procedurii de achiziţie publică (licitaţie). „Cât de curând vom lansa licitaţia pentru cumpărarea utilajelor. În funcţie de durata procedurii – se ştie că pot fi contestaţii – vom înfiinţa serviciul de ridicare a maşinilor parcate necorespunzător.

Problema maşinilor parcate neregulamentar în Piteşti se acutizează pe zi ce trece, parcul auto crescând neîncetat.”, ne declară primarul. Încă nu există, așadar, o dată stabilită pentru intrarea în funcțiune a serviciului.

În Piteşti a funcţionat un astfel de serviciu în urmă cu câţiva ani (cu o firmă privată), dar acesta a fost suspendat din cauza unor probleme de ordin legislativ. Între timp problemele au fost clarificate, iar primăriile au din nou undă verde. Amănunte, AICI.

Nisan 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066