Donaris 930 x 122

club

VANDALISM ÎN PITEȘTI

În Pitești huliganii au lovit din nou! De această dată, ţinta nu au mai fost băncile din parcuri sau becurile de iluminat de pe domeniul public, ci… un club al pensionarilor. Este vorba despre unul dintre cele mai vechi cluburi de acest gen din municipiu, cel din Găvana. Viceprimarul Cornel Ionică a anunțat în urmă cu puțin timp că Primăria Piteşti a făcut plângere la Poliţie pentru depistarea vinovaţilor.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

„Grav este că astfel de evenimente par să se înmulţească, în loc să se rărească! La clubul din Găvana al pensionarilor uşa a fost forţată chiar în noaptea de Înviere, iar indivizi certaţi cu legea au rupt o masă de tenis şi mai multe articole de mobilier. Este de necrezut că se întâmplă aşa ceva!”, reclamă viceprimarul.

Clubul vandalizat este administrat de pensionari, dar se află în proprietatea administraţiei locale. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90