EcoMoto 930×122

lucrari zinca golescu

Veste mare pentru Colegiul Național „Zinca Golescu” din Pitești

Veste mare pentru Colegiul Național „Zinca Golescu” din Pitești. A fost emis ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a unității de învățământ. 

Citiți și: Noutate de ultim moment la Colegiul ,,Zinca Golescu”! De ce au parte copiii care învață acolo

Primăria Pitești a semnat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a Colegiului Național „Zinca Golescu”. Este o investiție mult așteptată de către elevi, profesori și părinți deopotrivă!

Conform Cristinei Munteanu (foto), consilierul pe probleme de comunicare al primarului Cristian Gentea, predarea amplasamentului pentru pregătirea începerii lucrărilor s-a făcut în data de 13 aprilie 2021.

Firma constructoare care a câștigat licitația este Zeus SA, iar valoarea proiectului este de 8.790.321 de lei.

DECLARAȚIE ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU EPITEȘTI.RO A DIRECTORULUI COLEGIULUI, SILVIA MARINESCU

Pentru Colegiul nostru înseamnă mult, deoarece de cinci ani așteptăm să înceapă aceste lucrări, în condițiile în care ne desfășurăm activitatea în jumătate din spații, în plină pandemie.

Salutăm demersurile făcute acum de către Primărie și Consiliul Local. Domnul primar și-a onorat promisiunile pe care ni le-a făcut când am sărbătorit Centenarul.

Ne bucurăm foarte mult că încep lucrările, considerăm o realizare faptul că acestea încep și avem această bucurie, dar sperăm să decurgă totul cum trebuie și la timp.

Cei cinci ani de tergiversare a lucrărilor au fost un chin pentru noi„, a declarat Silvia Marinescu (foto –  alături de primarul Cristian Gentea, la sărbătorirea Centenarului, detalii: AICI), director al Colegiului Național „Zinca Golescu” pentru ePitești.ro.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3