930 x122 grota rece

centenar

Colegiul Național „Zinca Golescu”, la 100 de ani!

Colegiul Național „Zinca Golescu”, la 100 de ani!

Citiți și: Colegiul Național Zinca Golescu angajează

Vineri, 19 februarie 2021, începând cu ora 10:00 au loc la Colegiul Național „ZINCA GOLESCU“ din Pitești mai multe manifestări dedicate sărbătoririi centenarului acestei importante instituții de învățământ din Argeș, alte detalii: AICI

Programul include decernarea eșarfei centenare promoției claselor a VIII-a și a XII-a, decernarea TROFEULUI CENTENARIUS Colegiului Național ”Zinca Golescu” de către Rotary Globart, Rotarexim și ARJEȘ (Asociația Româno-Japoneză de Educație și Știință) – concepție, execuție și donație, precum și decernarea Flamurii ”Tudor Vladimirescu” – simbol al bicentenarului începutul României Moderne.

Citiți și: Așa ceva nu a văzut Piteștiul! Balul care va rămâne în istorie!

 

 

La eveniment vor fi prezenți, printre alții, academicianul Gheorghe Păun (Președinte de onoare ARJEȘ), reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Argeș, Prefecturii Argeș, Consiliului Județean Argeș, Primăriei Pitești, reprezentanții elevilor și profesorii diriginți de la clasele a VIII-a și a XII-a.

Acțiunile se vor desfășura în spațiile Fundației Culturale Ilfoveanu-Badea de pe strada Armand Călinescu, nr. 2.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3