Donaris 930 x 122

zinca golescu

Colegiul Național „Zinca Golescu” intră în scenariul Galben

UPDATE 16:32

Citiți și: Minunile de la „Zinca”! Elevi de aur, rezultate uimitoare !

Conform Hotărârii CJSU nr.16/17.03.2021, (ora 14) Art.3, anexa 1, CN „Zinca Golescu” Pitești trece în scenariul 2, începând cu data de 18.03.2021.

Scenariul 2 (Galben) presupune participarea zilnică cu prezență fizică a tuturor elevilor din clasele a XII-a și a VIII-a și participarea zilnică în sistem online a elevilor din celelalte clase, conform Ordinului comun al Ministrului Educației  și Ministrului Sănătății nr. 3459/280/6 martie 2021.

Citiți și: Un Colegiu important din Pitești angajează!

Știre inițială 14:47

Se decide soarta Colegiului Zinca Golescu pentru următoarele 14 zile.

Până în acest moment, la „Zinca” au fost raportate mai multe cazuri cu elevi confirmaţi cu noul coronavirus (doi la o clasă, doi la altă clasă şi încă doi din clase diferite). În total, şase elevi. De asemenea, doi profesori se află în autoizolare, după ce s-a stabilit că au intrat în contact direct cu persoane infectate cu Covid-19. Informaţiile ne-au fost furnizate, în exclusivitate, de către prof. Silvia Marinescu, director în cadrul CN Zinca Golescu.

„La această oră are loc o şedinţă a CJSU privind situaţia semnalată”, ne-a transmis Emanuel Soare, subprefect. În această şedinţă se va decide, cel mai probabil, ce se întâmplă cu colegiul Zinca Golescu.

Vă reamintim, Colegiul Național Zinca Golescu din Pitești a înaintat vineri, 12 martie, o solicitare către Inspectoratul Școlar Județean Argeș pentru a intra în Scenariului 2 cu organizarea și desfășurarea cursurilor.

Dacă trece în Scenariul 2, acesta presupune participarea zilnică cu prezență fizică a tuturor elevilor din clasele a XII-a și a VIII-a și participarea zilnică în sistem online a elevilor din celelalte clase, conform Ordinului comun al ministrului Educației  și ministrului Sănătății nr. 3459/280/6 martie 2021.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3