NOR CURIER 930X122

bratianu

Directorii rămân pe loc la “Brătianu” și ”Zinca”

Directorii rămân pe loc la “Brătianu” și ”Zinca”.

Citiți și: Minunile de la „Zinca”! Elevi de aur, rezultate uimitoare !

Pe 31 august expiră mandatele de directori la toate unitățile de învățământ.

La cele mai importante colegii din Argeș, și anume Ion. C. Brătianu și Zinca Golescu, directorii actuali vor rămâne în funcții până la organizarea concursurilor pe post.

Citiți și: Tânără din Mioveni, absolventă de „Brătianu” , acum în conducerea gigantului Microsoft

Este vorba despre Florica Dumitru (foto interior 1) la Colegiul Național „Ion. C. Brătianu” și Silvia Marinescu (foto interior 2, alături de primarul Piteștiului, Cristian Gentea) la Colegiul Național „Zinca Golescu” din Pitești.

Conform calendarului făcut public de către Ministerul Educației, pe 14 septembrie va fi publicată lista posturilor vacante, iar între 15 și 26 septembrie se pot depune dosarele de concurs pentru proba scrisă care va avea loc pe 15 octombrie. Între 15 noiembrie și 8 decembrie ar urma să aibă loc interviurile. Pe 17 decembrie, anul acesta – validarea rezultatelor finale.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90