NOR CURIER 930X122

Arges

Gentea: Începe construcția sălii de sport a Colegiului Național „Zinca Golescu”!

Gentea: Începe construcția sălii de sport a Colegiului Național „Zinca Golescu”

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, informează că, în sfârșit, Compania Națională de Investiții a semnat contractul de proiectare și execuție a sălii de sport școlară de la Colegiul Național „Zinca Golescu”.

Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

 

Contractul a fost semnat cu firma Colen Impex SRL, lider de asociere, în vederea construirii unei săli de sport cu tribună de 102 locuri!

„Va fi una dintre cele mai moderne baze sportive din unitățile de învățământ din România: teren sintetic de sport cu o suprafață de 754 mp, modular cu strat de absorbție a șocurilor, rezistent la abraziune și impact, vestiare pentru sportivi și arbitri, tribună cu 102 locuri pentru spectatori, grupuri sanitare, spații tehnice și birouri pentru profesori!

Investiția este finanțată în totalitate de CNI și se adaugă altor trei săli de educație fizică și sport aflate deja în execuție, la școlile gimnaziale Tudor Arghezi, Adrian Păunescu și Nicolae Iorga!Pentru alte două săli de sport, ale școlilor gimnaziale Nicolae Bălcescu și Tudor Vladimirescu, sunt în derulare etapele premergătoare construcției: licitațiile pentru stabilirea executanților!”, informează Cristian Gentea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Părinte spune:

    Despre Liceul Sportiv rămas fără sală de sport nu se mai spune nimic nu?

  • Claudia spune:

    La săli de sport nu nu întrece nimeni, dar nu avem niciun sportiv cunoscut. Tribună cu 102 locuri și unde parchează? La Pitesti Arena , altă anomalie, am citit că se va parca pe acoperiș. Dar treaba să meargă, alte șpăgi, alte parandărături, alte comisioane. Niște nesimțiți.

  • Georgeta spune:

    O sa rămână elevii să învețe în sala de sport, că liceul stă să cadă. Cum le faceți voi mereu de-a-ndoaselea. Sau numai pe interese, că nu mai are nimeni încredere în voi. Puteți să dărâmați liceul și să faceți un cazinou, sau două. Tot cu firma aia.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90