EcoMoto 930×122

CN Zinca Golescu

CN Zinca Golescu a solicitat intrarea în Scenariul 2. Ce unități au schimbările aprobate

Colegiul Național Zinca Golescu din Pitești a înaintat vineri Inspectoratului Școlar Județean Argeș solicitarea de a intra în Scenariului 2 cu organizarea și desfășurarea cursurilor (participarea zilnică cu prezență fizică a tuturor elevilor din clasele a XII-a și a VIII-a și participarea zilnică în sistem online a elevilor din celelalte clase, conform Ordinului comun al ministrului Educației  și ministrului Sănătății nr. 3459/280/6 martie 2021).

Citiți și: Minunile de la „Zinca”! Elevi de aur, rezultate uimitoare !

La Colegiul Național Zinca Golescu din Pitești sunt și probleme cu spațiul, și elevi confirmați cu COVID, și elevi în online. Solicitarea de a intra în Scenariului 2 ne-a fost înaintată astăzi. Luni voi face solicitare către CJSU Argeș să se întrunească. Vom vedea ce decizie se ia în ședința din 15 martie„, a declarat, pentru ePitești.ro, Liliana Murguleț, inspector școlar general al IȘJ Argeș.

Luni, cursurile se vor desfășura conform Scenariului 1 (participarea fizică a tuturor elevilor la cursuri). Și tot luni, elevii și profesorii Colegiului Național Zinca Golescu vor ști în ce scenariu se vor desfășura cursurile începând cu ziua următoare.

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

Nu este singura unitate de învățământ din județ care așteaptă să intre în Scenariul 2.

Avem și alte solicitări care vor fi analizate luni. De exemplu, o școală din Bălilești, unde au fost confirmate niște îmbolnăviri (…)”, a mai declarat, pentru ePitești.ro, Liliana Murguleț.

De precizat că astăzi, în ședința CJSU, s-a hotărât ca Școala Ion Pillat din Pitești să funcționeze în Scenariul 2, iar Liceul Ion Barbu în online. Celelalte unități de învățământ funcționează în Scenariul 1.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3