New Profesional Consult 930 x 122

CN Zinca Golescu

CN Zinca Golescu a solicitat intrarea în Scenariul 2. Ce unități au schimbările aprobate

Colegiul Național Zinca Golescu din Pitești a înaintat vineri Inspectoratului Școlar Județean Argeș solicitarea de a intra în Scenariului 2 cu organizarea și desfășurarea cursurilor (participarea zilnică cu prezență fizică a tuturor elevilor din clasele a XII-a și a VIII-a și participarea zilnică în sistem online a elevilor din celelalte clase, conform Ordinului comun al ministrului Educației  și ministrului Sănătății nr. 3459/280/6 martie 2021).

Citiți și: Se anulează Evaluarea Națională și BAC-ul? Răspuns OFICIAL!

La Colegiul Național Zinca Golescu din Pitești sunt și probleme cu spațiul, și elevi confirmați cu COVID, și elevi în online. Solicitarea de a intra în Scenariului 2 ne-a fost înaintată astăzi. Luni voi face solicitare către CJSU Argeș să se întrunească. Vom vedea ce decizie se ia în ședința din 15 martie„, a declarat, pentru ePitești.ro, Liliana Murguleț, inspector școlar general al IȘJ Argeș.

Luni, cursurile se vor desfășura conform Scenariului 1 (participarea fizică a tuturor elevilor la cursuri). Și tot luni, elevii și profesorii Colegiului Național Zinca Golescu vor ști în ce scenariu se vor desfășura cursurile începând cu ziua următoare.

Citiți și: Program special în școli. Vestea momentului!

Nu este singura unitate de învățământ din județ care așteaptă să intre în Scenariul 2.

Avem și alte solicitări care vor fi analizate luni. De exemplu, o școală din Bălilești, unde au fost confirmate niște îmbolnăviri (…)”, a mai declarat, pentru ePitești.ro, Liliana Murguleț.

De precizat că astăzi, în ședința CJSU, s-a hotărât ca Școala Ion Pillat din Pitești să funcționeze în Scenariul 2, iar Liceul Ion Barbu în online. Celelalte unități de învățământ funcționează în Scenariul 1.

 

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3