930×122 CAPRA 5

CN Zinca Golescu

CN Zinca Golescu a solicitat intrarea în Scenariul 2. Ce unități au schimbările aprobate

Colegiul Național Zinca Golescu din Pitești a înaintat vineri Inspectoratului Școlar Județean Argeș solicitarea de a intra în Scenariului 2 cu organizarea și desfășurarea cursurilor (participarea zilnică cu prezență fizică a tuturor elevilor din clasele a XII-a și a VIII-a și participarea zilnică în sistem online a elevilor din celelalte clase, conform Ordinului comun al ministrului Educației  și ministrului Sănătății nr. 3459/280/6 martie 2021).

Citiți și: Doi părinți, obligați să-i plătească unei profesoare 30.000 de lei

La Colegiul Național Zinca Golescu din Pitești sunt și probleme cu spațiul, și elevi confirmați cu COVID, și elevi în online. Solicitarea de a intra în Scenariului 2 ne-a fost înaintată astăzi. Luni voi face solicitare către CJSU Argeș să se întrunească. Vom vedea ce decizie se ia în ședința din 15 martie„, a declarat, pentru ePitești.ro, Liliana Murguleț, inspector școlar general al IȘJ Argeș.

Luni, cursurile se vor desfășura conform Scenariului 1 (participarea fizică a tuturor elevilor la cursuri). Și tot luni, elevii și profesorii Colegiului Național Zinca Golescu vor ști în ce scenariu se vor desfășura cursurile începând cu ziua următoare.

Citiți și: Alerta zilei! Sunt vizați copiii!

Nu este singura unitate de învățământ din județ care așteaptă să intre în Scenariul 2.

Avem și alte solicitări care vor fi analizate luni. De exemplu, o școală din Bălilești, unde au fost confirmate niște îmbolnăviri (…)”, a mai declarat, pentru ePitești.ro, Liliana Murguleț.

De precizat că astăzi, în ședința CJSU, s-a hotărât ca Școala Ion Pillat din Pitești să funcționeze în Scenariul 2, iar Liceul Ion Barbu în online. Celelalte unități de învățământ funcționează în Scenariul 1.

 

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

New Profesional Consult 570×90