CN Zinca Golescu

CN Zinca Golescu a solicitat intrarea în Scenariul 2. Ce unități au schimbările aprobate

Colegiul Național Zinca Golescu din Pitești a înaintat vineri Inspectoratului Școlar Județean Argeș solicitarea de a intra în Scenariului 2 cu organizarea și desfășurarea cursurilor (participarea zilnică cu prezență fizică a tuturor elevilor din clasele a XII-a și a VIII-a și participarea zilnică în sistem online a elevilor din celelalte clase, conform Ordinului comun al ministrului Educației  și ministrului Sănătății nr. 3459/280/6 martie 2021).

Citiți și: Situația epidemiologică din județul Argeș, 17 octombrie

La Colegiul Național Zinca Golescu din Pitești sunt și probleme cu spațiul, și elevi confirmați cu COVID, și elevi în online. Solicitarea de a intra în Scenariului 2 ne-a fost înaintată astăzi. Luni voi face solicitare către CJSU Argeș să se întrunească. Vom vedea ce decizie se ia în ședința din 15 martie„, a declarat, pentru ePitești.ro, Liliana Murguleț, inspector școlar general al IȘJ Argeș.

Luni, cursurile se vor desfășura conform Scenariului 1 (participarea fizică a tuturor elevilor la cursuri). Și tot luni, elevii și profesorii Colegiului Național Zinca Golescu vor ști în ce scenariu se vor desfășura cursurile începând cu ziua următoare.

Citiți și: Situația epidemiologică din județul Argeș, 6 octombrie

Nu este singura unitate de învățământ din județ care așteaptă să intre în Scenariul 2.

Avem și alte solicitări care vor fi analizate luni. De exemplu, o școală din Bălilești, unde au fost confirmate niște îmbolnăviri (…)”, a mai declarat, pentru ePitești.ro, Liliana Murguleț.

De precizat că astăzi, în ședința CJSU, s-a hotărât ca Școala Ion Pillat din Pitești să funcționeze în Scenariul 2, iar Liceul Ion Barbu în online. Celelalte unități de învățământ funcționează în Scenariul 1.

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441