930×122 CAPRA 5

centenar

Piteşteancă vizitată şi premiată de primar, la împlinirea vârstei de 100 de ani!

Piteşteancă vizitată şi premiată de primar, la împlinirea vârstei de 100 de ani!

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

 

 

Citiți și: Spectacol total! Eveniment de excepție la Pitești!

Doamna Floarea Abălaru este născută în 5 martie 1922, a trăit istoria ultimului veac cu bune și rele, a cunoscut războiul, comunismul, naționalizarea și libertatea de a înțelege democrația după propriile valori și principii.

A studiat 8 clase și Școala de meserii, a făcut croitorie cu pasiune, toată viața. A croșetat cu îndemânare, până la 95 de ani! Indiferent de vremuri, familia i-a fost cel mai mare tezaur: soțul, cei 2 copii, 2 nepoți și 3 strănepoți.

Astăzi, când împlinește 100 de ani, muncipalitatea piteșteană i-a oferit în semn de respect pentru vârsta onorabilă, un tort aniversar, flori și un premiu de 1.000 de lei!

 

 

„Este un eveniment cu adevărat special din viața unui om! Un secol trăit are povești unice, incredibile, pe care le asculți cu atenție și respect!” – a transmis Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești.

„Îi urăm, cu deosebită considerație și apreciere pentru îndelungata dumneaei experiență și contribuție, multă sănătate și numeroase alte momente frumoase alături de familie, adăugate la buchetul celor 100 de aniversări! La mulți ani!”, este mesajul Primăriei pentru doamna Abălaru.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Ionică spune:

    Poți să faci fapte bune si fără sa apari in față. Mai ales că plătește primaria, adică noi și nu primarul pe persoană fizică, vorba aia.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3