SMART KIDS 930X122

Pitesti

VESTE MARE PENTRU PITEȘTENII DIN TRIVALE

Un proiect important pe care municipalitatea Piteşti l-a propus în acest an Guvernului pentru finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) II constă în reabilitarea şi extinderea Şcolii Gimnaziale nr. 13 „Mircea cel Bătrân” din cartierul Trivale.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Proiectul a fost aprobat, iar acum este gata devizul lucrărilor: aproape 20 de milioane de lei, cu tot cu TVA.

Municipalitatea piteșteană va contribui la materializarea proiectului cu o cofinanţare de 2,5 milioane de lei. Investiţia va fi realizată la anul, precizează municipalitatea, după parcurgerea procedurilor de achiziţie publică prevăzute de lege.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Proiectul (despre care se vorbește de mai mult timp) vizează reabilitarea construcţiilor existente (inclusiv din punct de vedere termic) şi construirea unui nou corp de clădire cu săli de clasă și a unui alt corp de clădire cu laboratoare şi terenuri de sport. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3