930X122 MAIA

banci

VESTE PROASTĂ DE LA PRIMĂRIE

Veste proastă de la Primărie. Tot mai mulţi piteșteni solicită Primăriei să monteze în diverse zone din municipiu bănci pentru odihnă.

Citiți și: Pitești: Centrul orașului va fi lăsat în întuneric timp de o oră

De exemplu, o solicitare în acest sens vizează zona bisericii “Adormirea Maicii Domnului”, acolo unde oamenii vor montarea a trei astfel de bănci.

Primăria dă, însă, o veste proastă: “În prezent, stocul de bănci pentru odihnă al Administraţiei Domeniului Public a fost epuizat, urmând ca pe viitor, în funcţie de fondurile disponibile şi de posibilitatea de a se achiziţiona acest tip de mobilier, să avem în vedere şi solicitarea dumneavoastră.”

Citiți și: Primăria Pitești face angajări!

Alte cereri vizează montarea de spătare, inclusiv în parcurile Ştrand şi Lunca Argeşului, la băncile puse pe domeniul public în timpul proiectului de așa-zisă reabilitare urbană, proiect realizat cu bani europeni. Primăria reiterează că această investiție o poate face doar după ce vor trece 5 ani de la încheierea lucrărilor. Pe perioada celor 5 ani, precizează municipalitatea, orice fel de intervenție în plus este interzisă, conform regulilor UE.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570×90 MAIA