930×122 CAPRA 5

parcul făget

VESTEA MULT AȘTEPTATĂ ÎN TRIVALE

Vestea mult așteptată în Trivale. Aşteptat de ani de zile de locuitorii din cartierul piteștean Trivale, parcul Făget va fi gata pentru inaugurare peste circa două săptămâni.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Informația o furnizează primarul Cornel Ionică, într-o declarație pentru ePitești.

„Am avansat mult cu acest parc şi mă bucur că le putem oferi locuitorilor o alternativă plăcută de petrecere a timpului liber.

Citiți și: Pitești/Video: Schimbare la Termo Calor! A fost făcut anunțul

Parcul va fi dotat şi cu camere video de supraveghere. Vom vedea dacă vom cumpăra noi camerele video, din fonduri proprii, sau dacă le vom lua cu fonduri europene, în cadrul proiectului de regenerare urbană.”, ne precizează primarul.

Parcul Făget este amenajat pe locul unei râpe astupată cu resturi din materiale de construcţii şi pământ. A fost nevoie de câțiva ani pentru ca pământul să se taseze și să ajungă la nivelul normal de stabilitate, astfel încât parcul să poată fi dat în folosință. (Foto: descriptiv – cartierul Trivale) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3