NOR CURIER 930X122

Libertăţii

LUCRĂRILE DE PE BULEVARDUL LIBERTĂŢII, GATA MAI DEVREME

Autorităţile din Piteşti au veşti bune privind lucrările de reabilitare a bulevardului Libertăţii din cartierul Trivale, lucrări care au început în noiembrie anul trecut, cu o întârziere de câteva luni faţă de termenul stabilit iniţial, din cauza contestării în instanţă a procedurilor de licitaţie.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului, anunță că lucrările vor fi gata nu în trimestrul III al anului, așa cum se anunţase iniţial, ci în trimestrul II din 2016. Asta înseamnă că investiţia va fi finalizată nu în toamnă, ci în vară (nu a fost precizată luna). Lucrările constau în reabilitarea părţii carosabile, amenajarea de noi locuri de parcare și repararea trotuarelor.

Investiţia – care ar fi trebuit să înceapă în martie 2015! – este realizată de firma SC Construcţii, Drumuri şi Lucrări de Artă, iar valoarea contractului se ridică la 2.700.000 de lei (bani de la bugetul local).

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3