NOR CURIER 930X122

ion georgescu

(VIDEO) EVENIMENT ÎN MIOVENI

Eveniment în Mioveni. Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, Excelența Sa Xu Feihong, a devenit astăzi cetățean de onoare al Mioveniului. Titlul i-a fost conferit într-o ceremonie care a avut loc în sala de festivităţi a Primăriei Mioveni, ceremonie oficiată de primarul Ion Georgescu.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Distincţia a fost acordată „în semn de aleasă preţuire şi recunoştintă pentru deschiderea totală arătată oraşului nostru şi pentru implicarea directă în evenimente cu impact naţional şi international.”,potrivit Primăriei orașului Mioveni.

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

Relațiile dintre partea chineză și cea română din Mioveni s-au dezvoltat mult în ultima perioadă. Printre altele, colaborarea se va materializa și prin înființarea unui centru de medicină tradițională chineză în incinta viitorului nou spital care construiește în Mioveni, centru în care ar urma să lucreze și medici din China. Detalii, AICI. (Foto și video: Mihai Neacșu)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90