NOR CURIER 930X122

caini

(VIDEO) MAIDANEZII LA PUTERE. PRIMĂRIA DĂ VINA PE FANTOME

Maidanezii la putere. Primarul Cornel Ionică susţine că în ultimii doi ani și jumătate municipalitatea a strâns de pe străzile din Pitești peste 8.200 de câini fără stăpân.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Cu toate acestea, câinii vagabonzi sunt „la putere” chiar în centrul orașului, plimbându-se nestingheriţi printre trecători.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Autorităţile locale se apără și spun că maidanezii care încă se mai află pe domeniul public sunt aduşi din alte localităţi. Primăria dă, însă, asigurări că acţiunea de strângere a maidanezilor va continua şi că persoanele prinse că abandonează câini în oraş vor fi amendate. Despre „fantomele” care tot aduc în Pitești maidanezi cu camionul din alte localități, primarul (fie fostul, Tudor Pendiuc, fie actualul, Cornel Ionică) ne tot vorbește de ani de zile. Fără ca vreodată măcar una dintre ele să fie identificată și amendată. Prin urmare, există două posibilități: fie primarul minte, fie Poliția Locală este incompetentă.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Syncopat spune:

    Puteti face un articol si despre cei din cartiere. In Prundu, zona B4-B21 sun si catele cu pui! Sau doa centrul conteaza?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90