930×122 CAPRA 5

caini

(VIDEO) MAIDANEZII LA PUTERE. PRIMĂRIA DĂ VINA PE FANTOME

Maidanezii la putere. Primarul Cornel Ionică susţine că în ultimii doi ani și jumătate municipalitatea a strâns de pe străzile din Pitești peste 8.200 de câini fără stăpân.

Citiți și: Pitești. Descoperire șocantă, în Prundu!

Cu toate acestea, câinii vagabonzi sunt „la putere” chiar în centrul orașului, plimbându-se nestingheriţi printre trecători.

Citiți și: Schimbare! O nouă măsură pentru îmbunătățirea circulației rutiere în Pitești

Autorităţile locale se apără și spun că maidanezii care încă se mai află pe domeniul public sunt aduşi din alte localităţi. Primăria dă, însă, asigurări că acţiunea de strângere a maidanezilor va continua şi că persoanele prinse că abandonează câini în oraş vor fi amendate. Despre „fantomele” care tot aduc în Pitești maidanezi cu camionul din alte localități, primarul (fie fostul, Tudor Pendiuc, fie actualul, Cornel Ionică) ne tot vorbește de ani de zile. Fără ca vreodată măcar una dintre ele să fie identificată și amendată. Prin urmare, există două posibilități: fie primarul minte, fie Poliția Locală este incompetentă.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Un comentariu

  • Syncopat spune:

    Puteti face un articol si despre cei din cartiere. In Prundu, zona B4-B21 sun si catele cu pui! Sau doa centrul conteaza?

New Profesional Consult 570×90