930X122 MAIA

dsp argeș

VIDEO: PACIENŢI COVID ÎN PROTEST LA DSP ARGEŞ

În această dimineaţă, mai mulţi cetăţeni s-au prezentat la sediul DSP Argeş pentru a solicita clarificări şi a găsi soluţii cu privire la modul în care aceştia pot obţine concedii medicale, după ce au fost testaţi Covid-19 pozitiv.

Citiți și: Video – Pitești: Benzinăria Petrom de la Podul Viilor, blocată de protestatari

Oamenii reclamă faptul că, după rezultatele testărilor, nu au fost îndrumaţi către spital pentru evaluare şi acum nu pot obţine concediu medical pentru perioada în care au stat în izolare.

Este vorba de intervalul 22 iulie – 6 august, spun pacienţii.

Citiți și: Ministrul Muncii a venit la mitingul angajaţilor DACIA. Aceştia s-au alăturat protestatarilor din Blocul Naţional Sindical

Scandalul nu este de ieri, de azi, ci de aproximativ două săptămâni, după cum ne-au declarat surse de la faţa locului. Oamenii susţin că angajaţii DSP nu îşi asumă greşeala şi dau vina tot pe ei.

Dat fiind faptul că la momentul actual respectivii cetăţeni nu pot justifica prin acte perioada în care au lipsit de la locul de muncă, ar putea fi penalizaţi la salariu sau chiar concediaţi.

Reclamanţii o acuză inclusiv pe şefa DSP Argeş, Sorina Honţaru, de dezinteres în rezolvarea acestei probleme.

Pentru a ne lămuri mai bine, am încercat să luăm legătura cu Sorina Honţaru, însă aceasta a respins apelul şi nici la SMS nu a răspuns. Vom reveni!

Donaris 555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90