Donaris 930 x 122

bulevardul nicolae bălcescu

(VIDEO) PERICOL PE BULEVARDUL BĂLCESCU

Pericol pe bulevardul Bălcescu. De circa o săptămână, șoferii care circulă pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești sunt nevoiți să ocolească și să evite în trafic, pe sensul de mers către Centru, o lucrare făcută pe partea carosabilă, în dreptul blocului L 4.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Chiar dacă semnalizat, micul șantier este un pericol pentru șoferi și din cauza faptului că se află pe banda a doua, aproape în mijlocul bulevardului.

Citiți și: E gata! Proiect vital, de aproape 1 milion de €, în Pitești

De câți ani lumină este nevoie pentru a repara și a reasfalta o biată fâșie de carosabil? Primăria ce păzește? De câte ori trebuie să mai atragem atenția pentru ca șantierele din trafic să fie atent monitorizate de inspectorii municipalității? De ce Primăria condusă de Cornel Ionică nu face ordine? De ce nu amendează firmele care lucrează fie mizerabil, fie în dorul lelii, cu viteza melcului (în ambele cazuri, într-o mare și nerușinată bătaie de joc la adresa piteșteanului plătitor de taxe și impozite)?

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    au inceput astia cu pocnitorile prin pitesti !!!!!! Politia locala ce pazeste?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90