(VIDEO) UN NOU CARTIER. UNDE VA FI CONSTRUIT | ePitesti
Comdata 930 x 122

ion georgescu

(VIDEO) UN NOU CARTIER. UNDE VA FI CONSTRUIT

Un nou cartier. Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a organizat astăzi o conferință de presă în care a vorbit despre realizările din anul 2016 ale administrației pe care o conduce şi proiectele pentru 2017 și anii următori. Potrivit edilului, bugetul orașului pentru anul în curs a fost de 26.000.000 de euro. Valoarea investițiilor s-a ridicat la 16.000.000 de euro. Despre cele mai importante investiții, detalii AICI.

Citiți și: FEERIE! DECOR SPECIAL ÎN MIOVENI

Pentru perioada următoare, a precizat Ion Georgescu, administrația locală a orașului are în vedere construirea unei centuri ocolitoare, a unui nou cartier și a unei uzine de apă cu puțuri forate la mare adâncime. Pentru materializarea acestor proiecte Primăria Mioveni va atrage fonduri europene.

În ceea ce privește viitorul nou cartier, acesta ar urma să fie amplasat lângă uzina Automobile Dacia, ca un răspuns la extinderea din ultimii ani a oraşului şi la nevoia de noi spaţii locative. Proiectul pentru noul cartier va fi depus la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. În funcție de obținerea fondurilor europene, ulterior vor fi stabilite perimetrul exact, planul urbanistic, termenele de execuție și numele viitorului cartier.

Citiți și: POMPIERI LA PRIMĂRIA MIOVENI

La conferința de presă de astăzi, primarul Ion Georgescu a fost însoțit de viceprimarul Aurel Costache, de directorul S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Nicolae Tudose, de managerul Centrului Cultural Mioveni, Gabriel Bratu, de managerul Spitalului “Sfântul Spiridon” Racoviţa, Constantin Iorga, şi de directorul S.C. Construcţii Reparaţii Mioveni SRL, Gheorghe Sandu.

Jupiter 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066