EcoMoto 930×122

poliția locală pitești

    ZECI DE AMENZI PENTRU AUTOTURISME ŞI DUBE PARCATE NEREGULAMENTAR

    Poliţiştii locali au intensificat controalele cu privire la vehicule staţionate neregulamentar în municipiu. Astfel, în perioada 01-30 august 2020 au fost aplicate un număr de 70 sancțiuni contravenționale, cu sume cuprinse între 500 şi 1000 de lei pentru persoanele fizice, respectiv 600 – 1200 de lei pentru firme.

    Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

    „Conform art. 1 lit. f din HCL 60/2016, s-au aplicat sancţiuni pentru nerespectarea de către persoanele fizice si juridice a prevederilor privind ocuparea domeniului public prin oprirea, staționarea si parcarea vehiculelor cu masa maxima autorizată mai mare de 3.5 tone si mai mare de 2 tone pt vehiculele transport marfă și persoane , în parcările destinate locatarilor şi / sau în parcările instituțiilor şi serviciilor publice. Astfel de acţiuni vor continua pe toată raza municipiului”, a precizat Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Locale Piteşti.

    Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90