New Profesional Consult 930 x 122

simfonia lalelelor

Zeci de voluntari, liceeni și studenți piteșteni, implicați în organizarea „Simfoniei Lalelelor” 2022

Timp de trei zile, în acest weekend, Parcul „Lunca Argeșului” va deveni punctul central de atracție pentru comunitatea noastră, găzduind, în premieră, ediția a 45-a a „Simfoniei Lalelelor”.
Organizatorii sunt sprijiniți, în efortul de a se asigura că vizitatorii festivalului se vor bucura, în condiții optime, de manifestările oferite în cadrul evenimentului, de 45 de voluntari, adolescenți și tineri piteșteni.

Citiți și: Soția marelui Dobrin și campionul Glință au vorbit la deschiderea Simfoniei Lalelelor

Studenți ai Universității din Pitești, alături de liceeni de la Colegiul Național „I. C. Brătianu” și de la Colegiul Național „Alexandru Odobescu”, coordonați de către președintele Asociației Studenților Universității Pitești, Cristian Popescu, vor oferi informații sau ghidare vizitatorilor, vor supraveghea zonele în care sunt concentrate activitățile pentru o bună desfășurare a evenimentului și vor distribui pliante celor prezenți.

„Pentru informații privind programul manifestărilor și circuitul atracțiilor sau pentru sprijin, la nevoie, apelați cu încredere la voluntari, pe care îi veți putea recunoaște după legitimația de „Voluntar” și după eșarfa de culoare mov pe care o vor purta la gât sau pe braț”, a transmis Primăria Piteşti într-un comunicat.

Citiți și: Este oficial: „Simfonia Lalelelor” va fi în mijlocul naturii, într-un parc din Piteşti

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3