930×122 CAPRA 5

autobuze

AUTOBUZELE PUBLITRANS, NOI TRASEE

Noii trasee pentru autobuzele Publitrans.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Planul viitoarei Zone Metropolitane Piteşti reintră în dezbatere în această lună, ca urmare a unui proiect de hotărâre al Consiliului Local al municipiului care va fi adoptat săptămâna viitoare, mai exact joi, 25 august 2016. Consiliul Local îl va împuternici pe primarul Cornel Ionică să reprezinte interesele municipiului în asociaţia de dezvoltare intercomunitară Zona Metropolitană Piteşti.

Primele două proiecte care ar urma să fie realizate în cadrul asociaţiei sunt introducerea transportului metropolitan şi amenajarea unei pieţe metropolitane. În ceea ce privește primul proiect, intenția este ca pe viitor autobuzele Publitrans ale municipalității să aibă noi trasee și stații de călători și să circule și în majoritatea localităților limitrofe Piteștiului (orașul Ștefănești și comunele Bascov, Băbana, Budeasa, Mărăcineni și Moșoaia). Prima dintre aceste localități în care ar urma să se materializeze proiectul este Bascov.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Încă nu există stabilite oficial nici termene și nici date despre ce ar însemna din punct de vedere financiar pentru fiecare localitate implicată concretizarea celor două proiecte .

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3